d'Alblasserwaerdt

Aanmeldingsformulier Lidmaatschap

Bent op zoek naar een vaste ligplaats in één van onze havens, dan is dat natuurlijk mogelijk. U wordt dan eerst lid van onze vereniging. U dient zich dan in te schrijven via onderstaand inschrijfformulier. Binnen vijf werkdagen ontvangt u een reactie van onze ledenadministratie. Let wel; voor al onze havens gelden lange wachtlijsten, het kan een aantal jaar duren voordat u een ligplaats krijgt toegewezen.

Uw naam

Geslacht
ManVrouw

Geboortedatum (dd-mm-jjjj)

Postcode

Woonplaats

Mobielenummer

Uw email (verplicht)

Lengte (in meter)

Breedte (in meter)

Diepgang(in meter)

Soort vaartuig

Wenst u een ligplaat/lidmaatschap of wilt u enkel lid van de vereniging worden? Vul hieronder optie A of B in.

LET OP! Alleen wanneer het contributiegeld is voldaan (ad. € 25,- per jaar) bent u lid van de vereniging, en wordt u op de wachtlijst geplaatst.

Toelichting

A) ligplaats; U komt in aanmerking voor een ligplaats binnen onze vereniging als u woonachtig bent in:
Alblasserdam, Kinderdijk, Nieuw-Lekkerland, Oud-Alblas, Bleskensgraaf en Molenaarsgraaf.

B) lid worden van de vereniging;
Is niet gebonden aan genoemde woonplaatsen.

Wenst ligplaats in jachthaven
OverwaardNederwaardWaardhuisBuitenhaven